Miljøpolitik

 

Hos ’Det extra’ gør jeg mit bedste for at være så bæredygtige som muligt.

Jeg genbruger så meget jeg kan, og undgår spild så meget som muligt.

I mine opsætninger bruger jeg minimum af strips, da det er et engangsprodukt, og bruger derimod justerbare stropper. På den måde bruger jeg så lidt plastik som muligt, og der er samtidig også mere fleksibilitet, da man kan rette på en opsætning så tit man vil. Så kan man rykke rundt til det sidder lige i skabet.

 

Meget af den pynt, man kan leje af mig, er af meget holdbare materialer så det kan bruges så mange gange som muligt.

Min tylopsætning laves med nyloncoated wire, det kan både tåle at spændes meget ud, og kan bære en del kg, hvor nyloncoatingen giver det en glat overflade, så det slider mindst muligt på tyllet.

 

Ud over selve produkterne skal være bæredygtige, genbruger jeg også diverse papkasser og pakkefyld for at minimere affald, derfor kan det godt forekomme; at den opsætning eller pynt du booker ankommer/leveres i en kasse som tidligere har indholdt noget andet. Derfor tjek gerne indhold i kasserne når du modtager dem.

 

Jeg gør hvad jeg kan for at finde de rigtige produkter, som er så holdbare som muligt så vi er mange der kan få glæde af alt ’det extra’ der nogle gange skal til.

 

Jeg har gjort det sådan at fakturaer bliver sendt ud digitalt, så minimere jeg vores papirforbrug. Det er ikke det helt store, men jeg gør hvad jeg kan, hvor jeg kan.

 

Hvis det ender med der er noget der ikke kan genbruges så bliver det givet videre ellers bliver det affaldssorteret korrekt.

 

 

-  Nadia, Det extra

Visitkort

 

Mine visitkort er lavet på

miljøvenligt FSC-certificeret

papir. 

Faktura

 

Som standard bliver alle 

fakturaer sendt ud på mail til

vores kunder

Holdbare produkter

 

Mine produkter er af rigtig god kvalitet, så det kan holde sig flot, og kan holde sig rigtig længe